Thjeshtë dhe bukur, Fjolla sjell foton tërheqëse

08.11.2019

Kur je grua e një këngëtari lehtë mund të arrish në krye të faqes rozë.

Këtë fat e pati edhe gruaja e Alban Mehmetit, e cila nuk kalon nuk pa u shkruar për të, shkruan “Kosovarja”.

Ajo në çdo imazh shfaq elegancën e saj të veçantë, duke i kushtuar rëndësi të madhe pamjes së jashtme.

Edhe sot, Fjolla me një thjeshtësi në fytyrën e saj ka realizuar një foto në pasqyrë por duket mahnitëse.

Kujtojmë, ajo është nënë e dy fëmijëve por ka linja trupore perfekte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *